ORDER FORM TERMS TAKE NOTE
STATUS CUSTOMER:
NAMA:
Email (HARUSLAH BUKA SELALU):
ALAMAT PENGEPOSAN:
NO TELEFON:
ITEM YANG INGIN DIBELI:
PENGEPOSAN:
CARA PEMBAYARAN:
DARIMANAKAH ANDA TAHU KEWUJUDAN SAC?:

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dari SHAWLS@AYUCINTA dalam tempoh 48 jam selepas membuat tempahan.

PEMBAYARAN HARUS DIBUAT DALAM TEMPOH 48 JAM SELEPAS ODER ANDA DIREPLY.

SILA CEK EMEL ANDA KERANA SEMUA ODER AKAN DIREPLY MELALUI EMEL.

SHAWLS@AYUCINTA HANYA YANG TERKINI UNTUK ANDA.

LIKE FACEBOOK SHAWLS@AYUCINTA UNTUK MENGETAHUI UPDATE TERKINI.

FACEBOOK : SEARCH SHAWLS@AYUCINTA

TWITTER : SHAWLSAYUCINTA


Click here to create your own form.

CARA NAK PAKAI TUDUNG BAWAL MACAM DIAN PELANGI.


ssalamualaikum..
Fenomena gadis2 yang memakai tudung kembali menjadi ikutan.Selepas yuna,maria elena dan hana tajima kini fenomena dian pelangi pulak yang muncul.Kepada korang yang suka ikut trend dorang ni mesti nak ikut style dian pulak.Style dian ni tak susah sangat.Hanya mengguna scarf 4 segi u allz..Lepas ni ramai pulak yang jual scarf 4 segi termasukla aku.hehe..yela..nak jual sesuatu barang tu pun kena tengok pada trend jugak.Kalau dulu tudung bawal jadi trend,kemudian shawls printed,shawls sateen,pashmina dan kini kembali pada scarf 4 segi.
Okla..kepada yang nak pakai scarf 4 segi ni korang juga boleh bergaya tau..jom tengok dian pelangi ajar korang cara nak pakai scarf macam dia.
1. what you need: a headscarf, a head-fitted inner for headscarf, a pendant-pin, and a needle
2. fold the headscarf and wear it as usual. don't forget to wear the head-fitted inner before
3. pull the left side to the right side, close to the inner
4. pin it
5. and it will be look like this
6. pull the rest to the back side
7. and pin it to the inner, avoiding the visible neck and hair
8. and for the right side, just let it flow
9. or you can put it on the left side to make it more neat Selamat mencuba...
Nantikan aku update scarf 4 segi untuk korang bergaya seperti dian ya.
ikhsan dari blog dian.


Opss pada adik2 kakak2 yang nak dapatkan tudung bawal seperti di atas bolehla klik SINI dan SINI

Tutorial :

 
Designed with love by FaqihahHusni. Copyright by Shawl@AyuCinta - 2012