ORDER FORM TERMS TAKE NOTE
STATUS CUSTOMER:
NAMA:
Email (HARUSLAH BUKA SELALU):
ALAMAT PENGEPOSAN:
NO TELEFON:
ITEM YANG INGIN DIBELI:
PENGEPOSAN:
CARA PEMBAYARAN:
DARIMANAKAH ANDA TAHU KEWUJUDAN SAC?:

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dari SHAWLS@AYUCINTA dalam tempoh 48 jam selepas membuat tempahan.

PEMBAYARAN HARUS DIBUAT DALAM TEMPOH 48 JAM SELEPAS ODER ANDA DIREPLY.

SILA CEK EMEL ANDA KERANA SEMUA ODER AKAN DIREPLY MELALUI EMEL.

SHAWLS@AYUCINTA HANYA YANG TERKINI UNTUK ANDA.

LIKE FACEBOOK SHAWLS@AYUCINTA UNTUK MENGETAHUI UPDATE TERKINI.

FACEBOOK : SEARCH SHAWLS@AYUCINTA

TWITTER : SHAWLSAYUCINTA


Click here to create your own form.

TUTORIAL HIJAB HANA TAJIMA OLEH NURUL BADIAH LAI.

Kawan2 ayu nak mintak tolong VOTE ayu untuk ONLINE SHOP OF THE YEAR.Senang je.Klik VOTE ni ek..
KLIK DAN VOTE ONLINE SHOP AYU YE.

NURUL BADIAH MEMAKAI SHAWLS DARI SHAWLS@AYUCINTA.
Assalamualaikum..malam ni ayu update tutorial yang mendapat banyak permintaan iaitu TUTORIAL HIJAB HANA TAJIMA yang ayu ambil dari entry NURUL BADIAH LAI.blogger yang cantik dan comel tu..ops ayu mintak izin tau...:)
currently so addicted dengan HANA TAJIMA..she's so awesome!!rase2 nya korang sume kenal die ni..anak mat saleh mix Japan..fashion designer yang berjaya kat UK..wow..so adorable..style die..care die pakai hijab..mmg sangat2 omoigod cantik giler..
aku hari2 tengok blog die, usha die punye style..now aku dah cam buat die idola lak..hehehe..comeynyeee die bagi aku..
now aku dah mula gatal meroyan pakai hijab style Hana Tajima ni..even aku xcun macam die..tp aku nak pakai jugak..xkire!!aku rase stylo sangat..ni aku nk buat tutorial cara nak pakai hijab style Hana Tajima ni..so casual yet cool!check it out babeh!

easy, simple and cool!
step 1: bahagikan pashmina, letak kat atas kepala..satu pendek giler..satu panjang..

step 2: pin kan kemas2 kat belah yang pendek tu..kemas2 taw..dan belah yang panjang tu..pin kn jugak..tapi kalu boleh..pin kn jauh sedikit dari tepi muka..sebab nanti nak bagi die terbukak sedikit..more stylo..use penities to secured them..
step 3: Belah yang panjang tu..bawak ke depan.ambik yang macam nurul pegang tu, then bawak ke belakang,,..twist kn pashmina tu..besanya kita ambil yang depan tuk bawa ke belakang..tp now..kite twist kn die.ambik yang bawah tu dan bawak ke belakang.refer gambar step 3.

step 4: now bawak ke belakang..bukan bawak kebelakang kat atas kepala taw..just bringing around and terus bawak ke depan..(tengok gambar)

step 5: after yang panjang tu bawak kedepan..betul2kn dan kemaskan ia..nak bagi kemas..pin kn kat tepi sana(yang belah pendek tadi) mcm yang nurul tunjuk dalam gambar tu..just nak bagi nampak kemas and nak hide neck..takut2 ternampak..see?nampak agak terbuke sedikit kat tepi tu..dan memang itu style die..:)
done??tomeykan style camni..aku suke..hope korang try2 la okey!
aduhai..cantiknye dia..i really love her style..especially the way she wearing hijab!
ni plak antara style2 Hana Tajima yang aku tiru..pastu aku ubah2 sendiri..try and error.
.
Sekian sahaja tutorial Hijab Hana Tajima..TQ SAYANG bagi ambik ini entry..

Kawan2 ayu nak mintak tolong VOTE ayu untuk ONLINE SHOP OF THE YEAR.Senang je.Klik VOTEni ek..
KLIK DAN VOTE ONLINE SHOP AYU YE.

Tutorial :

 
Designed with love by FaqihahHusni. Copyright by Shawl@AyuCinta - 2012