ORDER FORM TERMS TAKE NOTE
STATUS CUSTOMER:
NAMA:
Email (HARUSLAH BUKA SELALU):
ALAMAT PENGEPOSAN:
NO TELEFON:
ITEM YANG INGIN DIBELI:
PENGEPOSAN:
CARA PEMBAYARAN:
DARIMANAKAH ANDA TAHU KEWUJUDAN SAC?:

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dari SHAWLS@AYUCINTA dalam tempoh 48 jam selepas membuat tempahan.

PEMBAYARAN HARUS DIBUAT DALAM TEMPOH 48 JAM SELEPAS ODER ANDA DIREPLY.

SILA CEK EMEL ANDA KERANA SEMUA ODER AKAN DIREPLY MELALUI EMEL.

SHAWLS@AYUCINTA HANYA YANG TERKINI UNTUK ANDA.

LIKE FACEBOOK SHAWLS@AYUCINTA UNTUK MENGETAHUI UPDATE TERKINI.

FACEBOOK : SEARCH SHAWLS@AYUCINTA

TWITTER : SHAWLSAYUCINTA


Click here to create your own form.

HOW TO WEAR SHAWLS SATEEN & BARU NAK BELAJAR PAKAI SHAWLS.TENGOKLA TUTORIAL NI.

Assalamualaikum..
Selama ayu jual shawls sateen ni ramai yang bertanya macam mana nak pakai macam yunla..macam hana tajima la..so kat bawah ni ayu ade beberapa tutorial memakai shawls sateen hana tajima ni.
So bila da tengok bolehla korang cuba memakai shawls sateen ni ye.klik SINI untuk oder shawls sateen.

Cara pertama : cara ni la paling banyak permintaan.So bila da tengok tutorial ni korang bolehla cuba ye.
Credit video ni pada fify.
Cara yang kedua mudah je.Kalau korang tengok betul2 tutorial ni Insyaallah boleh.
Kalau nak shawls sateen macam ni klik SINI tau.
Tutorial ketiga ni bukanlah tutorial shawls sateen.Tapi tutorial untuk mereka yang mula2 belajar nak pakai shawls.Mudah je..

dannn...
tolong buat tak tau je ye dengan VID kat bawah ni.huahuahua..da lama x buat tutorial jadi kelam kabut sikit.Mukaku yang tembam amat.
Grrr...rasanya tutorial paling mudah kot.So kalau korang nak try bolehla..
kalau nak shawls sateen 2 tones mcm yg aku pakai ni klik SINI..

Okla kepada korang selamat mencuba!!

Nak beli shawls klik je Shawls@AYUCINTA

MURAH.MENARIK.MENAWAN.

Shawls@AYUCINTA dlm mjlh DARA.COM isu JULAI'11.-GAYA TUDUNG-

Shawls@AYUCINTA dlm mjlh DARA.COM isu JULAI'11.-GAYA TUDUNG-

Assalamualaikum..
Bulan ni nak ajak semua kawan2ku beli majalah Dara.Com isu Julai.Sudah berada dipasaran sekarang..Kenapa beria2 suruh beli ni??Actually untuk isu kali ni ada banyak tips dan gaya tudung yang digayakan oleh model2 yang comel.Boleh dijadikan tips untuk Hari Raya nanti.Tak rugi beli...:)
Dan untuk gaya tudung kali ni ada shawls dari blogshop aku iaitu Shawlsayucinta.blogspot.com..yeahhh..huahuahua..sebab tu nak suruh beli..:)
So jangan malu jangan segan jom dapatkan majalah Dara.com Isu Julai.Yang dah kawin macam aku pun boleh beli..Dan jangan malu jangan segan klik blogshop aku ek..Shawls@AYUCINTA.
Aura Bidadari dari shawls Lycra.
Lukisan Hati dari Shawls Lycra
Hawa Balqis dari Shawls Elena
Demi Kasih dari Shawls Safiyaa

TUTORIAL HIJAB HANA TAJIMA OLEH NURUL BADIAH LAI.

Kawan2 ayu nak mintak tolong VOTE ayu untuk ONLINE SHOP OF THE YEAR.Senang je.Klik VOTE ni ek..
KLIK DAN VOTE ONLINE SHOP AYU YE.

NURUL BADIAH MEMAKAI SHAWLS DARI SHAWLS@AYUCINTA.
Assalamualaikum..malam ni ayu update tutorial yang mendapat banyak permintaan iaitu TUTORIAL HIJAB HANA TAJIMA yang ayu ambil dari entry NURUL BADIAH LAI.blogger yang cantik dan comel tu..ops ayu mintak izin tau...:)
currently so addicted dengan HANA TAJIMA..she's so awesome!!rase2 nya korang sume kenal die ni..anak mat saleh mix Japan..fashion designer yang berjaya kat UK..wow..so adorable..style die..care die pakai hijab..mmg sangat2 omoigod cantik giler..
aku hari2 tengok blog die, usha die punye style..now aku dah cam buat die idola lak..hehehe..comeynyeee die bagi aku..
now aku dah mula gatal meroyan pakai hijab style Hana Tajima ni..even aku xcun macam die..tp aku nak pakai jugak..xkire!!aku rase stylo sangat..ni aku nk buat tutorial cara nak pakai hijab style Hana Tajima ni..so casual yet cool!check it out babeh!

easy, simple and cool!
step 1: bahagikan pashmina, letak kat atas kepala..satu pendek giler..satu panjang..

step 2: pin kan kemas2 kat belah yang pendek tu..kemas2 taw..dan belah yang panjang tu..pin kn jugak..tapi kalu boleh..pin kn jauh sedikit dari tepi muka..sebab nanti nak bagi die terbukak sedikit..more stylo..use penities to secured them..
step 3: Belah yang panjang tu..bawak ke depan.ambik yang macam nurul pegang tu, then bawak ke belakang,,..twist kn pashmina tu..besanya kita ambil yang depan tuk bawa ke belakang..tp now..kite twist kn die.ambik yang bawah tu dan bawak ke belakang.refer gambar step 3.

step 4: now bawak ke belakang..bukan bawak kebelakang kat atas kepala taw..just bringing around and terus bawak ke depan..(tengok gambar)

step 5: after yang panjang tu bawak kedepan..betul2kn dan kemaskan ia..nak bagi kemas..pin kn kat tepi sana(yang belah pendek tadi) mcm yang nurul tunjuk dalam gambar tu..just nak bagi nampak kemas and nak hide neck..takut2 ternampak..see?nampak agak terbuke sedikit kat tepi tu..dan memang itu style die..:)
done??tomeykan style camni..aku suke..hope korang try2 la okey!
aduhai..cantiknye dia..i really love her style..especially the way she wearing hijab!
ni plak antara style2 Hana Tajima yang aku tiru..pastu aku ubah2 sendiri..try and error.
.
Sekian sahaja tutorial Hijab Hana Tajima..TQ SAYANG bagi ambik ini entry..

Kawan2 ayu nak mintak tolong VOTE ayu untuk ONLINE SHOP OF THE YEAR.Senang je.Klik VOTEni ek..
KLIK DAN VOTE ONLINE SHOP AYU YE.

4 CARA mudah MEMAKAI SHAWLS SUBANG.

Assalamualaikum..
Salam Maulidur Rasul untuk korang semua yang sentiasa menyokong S.A.C.
Dihari baik dan mulia ini ayu nak tunjuk cara2 memakai shawls subang.Ayu tahu mungkin korang da pandai memakainya tapi ayu nak tunjuk juga.4 cara muda memakai shawls subang.
Step 1 : Letakkan shawls subang dikepala.Ambil yang hujung sekali macam dalam gambar.

Step 2 : Lilit dan lilit.So 2 kalila korang kena lilit.

Step 3 : Lilitan siap.

Step 4 : Inilah hasilnya bila siap.Kemas dan mudah bukan.

SELAMAT MENCUBA.

Kepada korang yang nak beli Shawls Subang sila klik SINI ek.:)

Tutorial :

 
Designed with love by FaqihahHusni. Copyright by Shawl@AyuCinta - 2012