ORDER FORM TERMS TAKE NOTE
STATUS CUSTOMER:
NAMA:
Email (HARUSLAH BUKA SELALU):
ALAMAT PENGEPOSAN:
NO TELEFON:
ITEM YANG INGIN DIBELI:
PENGEPOSAN:
CARA PEMBAYARAN:
DARIMANAKAH ANDA TAHU KEWUJUDAN SAC?:

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dari SHAWLS@AYUCINTA dalam tempoh 48 jam selepas membuat tempahan.

PEMBAYARAN HARUS DIBUAT DALAM TEMPOH 48 JAM SELEPAS ODER ANDA DIREPLY.

SILA CEK EMEL ANDA KERANA SEMUA ODER AKAN DIREPLY MELALUI EMEL.

SHAWLS@AYUCINTA HANYA YANG TERKINI UNTUK ANDA.

LIKE FACEBOOK SHAWLS@AYUCINTA UNTUK MENGETAHUI UPDATE TERKINI.

FACEBOOK : SEARCH SHAWLS@AYUCINTA

TWITTER : SHAWLSAYUCINTA


Click here to create your own form.

RUMAHKU,SYURGAKU,BUTIKKU..HEHHEE..

Salam..Alhamdulillah dengan rezeki yang diberikan olehNYA..
Terlebih dahulu ayu nak ucapkan jutaan terima kasih kepada korang yang pernah beli shawls di S.A.C.Terima kasih kerana menyokong S.A.C bertapak dalam bisnes online ni.Pelbagai onak dan duri yang S.A.C tempuhi dan lalui selama setahun S.A.C. didunia on9 ni.Ada gembira,marah,sedih,kecewa.Namun itu semualah pembakar semangat S.A.C utk bertapak sehingga kehari ini.S.A.C. mintak maaf kalau selama S.A.C. berjual beli dengan anda semua ada yang x suka dan ada yang suka.Maafkan S.A.C. ye..Insyaallah S.A.C akan buat yang terbaik untuk anda semua..
Amboi panjangnye mukadimah..hehehhe...Sebenarnya S.A.C. nak bagitahu kepada anda yang tinggal area Kedah n berdekatan dengan kedah dan khasnya untuk mereka yang berada di ALOR SETAR n KUALA KEDAH bolehla datang ke S.A.C untuk menjamu mata ek..Tapi sebelum datang tu kenala msg2 dulu takut S.A.C x ade kat rumah.
emm..x dapat nak sewa kedai dirumah pun jadilakan..hehehe..Banyak lagi yang x lengkap ni..tapi x pela..Just tengok2 gambar kat bawah ni..hehehe...cuci2 mate..jommm..
S.A.C. di paper KOSMO..Lupe da bile..hehhee..
tapi modelnya bukan ayu..ayu x lawa so terpaksala ambik moder lain..
TQ fie modelnye n Aqmar wartawannye.
Ruang shawls dan aksesori.
Shawls dan antara barang customer yang nak dipos.
Shawls dan Tudung Syiria
Aksesori seperti sepit,headband n inner ada dijual disini.
Insyaallah x lama lagi ayu akan masukkan brooch.
Kalau ada yang nak datang bolehla ke alamat dibawah ni ek :
A 20 TAMAN BAHTERA,06600 KUALA KEDAH
(BERDEKATAN DENGAN RESTORAN PERINDU)
Sms ayu dulu tau : 017-3648354

Tutorial :

 
Designed with love by FaqihahHusni. Copyright by Shawl@AyuCinta - 2012