ORDER FORM TERMS TAKE NOTE
STATUS CUSTOMER:
NAMA:
Email (HARUSLAH BUKA SELALU):
ALAMAT PENGEPOSAN:
NO TELEFON:
ITEM YANG INGIN DIBELI:
PENGEPOSAN:
CARA PEMBAYARAN:
DARIMANAKAH ANDA TAHU KEWUJUDAN SAC?:

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dari SHAWLS@AYUCINTA dalam tempoh 48 jam selepas membuat tempahan.

PEMBAYARAN HARUS DIBUAT DALAM TEMPOH 48 JAM SELEPAS ODER ANDA DIREPLY.

SILA CEK EMEL ANDA KERANA SEMUA ODER AKAN DIREPLY MELALUI EMEL.

SHAWLS@AYUCINTA HANYA YANG TERKINI UNTUK ANDA.

LIKE FACEBOOK SHAWLS@AYUCINTA UNTUK MENGETAHUI UPDATE TERKINI.

FACEBOOK : SEARCH SHAWLS@AYUCINTA

TWITTER : SHAWLSAYUCINTA


Click here to create your own form.

BATU TAMPAL @ HOT FIX : PRODUK TERBARU DARI S.A.C.

Salam semua customer yang disayangi..Alhamdulillah selepas raya ni impian ayu untuk kenalkan produk baru terlaksana juga.Tapi ayu rasa x baru la kot..emm korang pernah dengar Hot Fix tak??haa..hot fix ni adalah kristal tampal atau lebih dikenali dengan batu tampal.Emm mesti korang kate ala da banyak da tudung aku mcm tu..memang banyak..tapi untuk produk baru ni korang boleh pilih sendiri batu @ hot fix yang diingini.Anda juga boleh pilih warna tudung untuk ditampal batu @ hot fix yang korang semua nak.Jadi semua pilihan batu dan warna tudung adalah ditangan anda.Selain tudung batu @ hot fix ni boleh juga ditampal dekat baju kurung,baju melayu (paling sesuai untuk baju akad nikah),tudung syiria dan segala jenis macam pakaian yang korang nak lekat..Ayu ada letakkan contoh dibawah ek.Cubela tengok..

Harga batu @ hot fix ni ada tertera di bawah gambar.
Contoh batu @ hot fix ditampal pada baju melayu.Kalau korang nak tampal pada baju melayu ni korang bolehla hantar baju korang dekat ayu.

Contoh baju melayu

Cantikkan..
Contoj batu @ hot fix ditampal di tudung di atas awning.Pelbagai corak akan menghiasi tudung anda.

Contoh batu @ hot fix yang di tampal di baju kurung.Paling sesuai untuk baju yang plain.Cantikkan..Pelbagai jenis lagi sorak yang boleh anda pilih.Kalau nak tempah untuk lekatkan di baju anda pun boleh.

Contoh batu @ hot fix yang ditampal dibaju kurung

Contoh batu @ hot fix yang ditampal dibaju kurung

Contoh batu @ hot fix di tampal di hujung tudung.


Ayu memakai tudung yang ditampal batu @ hot fix.Sangat cantik dan berkilau.Dalam gambar ni jauh.Tak nampak sangat.

Tudung awning kosong jadi cantik dengan tampalan batu @ hot fix

Contoh batu @ hot fix ditampal di inner syiria

Contoh batu @ hot fix ditampal di inner syiria


___________________________

ok dibawah ni adelah batu @ hot fix yang anda boleh pilih.Kalau tak nak pilih tapi still nak tampal ayu boleh pilih batu yang terbaru untuk ditampal.Korang hanya pilih warna tudung saja.



KOD : HF01
HARGA: RM25
COLOURFUL
KOD : HF02

HARGA : RM25

KOD : HF03
HARGA : RM18
KOD : HF04
HARGA : RM34
SESUAI DILETAK DIHUJUNG TUDUNG
KOD : HF05
HARGA : RM22
KOD : HF06
HARGA : RM22
KOD : HF07
HARGA : RM34
SESUAI DILETAK DIHUJUNG TUDUNG
KOD : HF08
HARGA : RM28
KOD : HF09
HARGA : RM25
KOD : HF10
HARGA :RM35
KOD :HF11
HARGA : RM20
KOD : HF12
HARGA : RM22
DARK BLUE
KOD : HF13
HARGA : RM22
LIGHT BLUE
KOD : HF14
HARGA : RM22
GREEN
KOD : HF15
HARGA : RM22
PINK
KOD : HF16
HARGA : RM22
RED
KOD : HF17
HARGA : RM44
KOD : HF18
HARGA : RM34
KOD : HF19
HARGA : RM34
KOD : HF20
HARGA : RM34
KOD :HF23
HARGA : RM34
KOD : HF24
HARGA : RM34
KOD : HF25
HARGA : RM34
KOD : HF26
HARGA : RM30
KOD : HF27
HARGA : RM30
KOD : HF28
HARGA : RM55
KOD : HF29
HARGA : RM55
KOD : HF30
HARGA : RM55
KOD : HF31
HARGA : RM45
KOD : HF32
HARGA : RM20
KOD : HF33
HARGA : RM20
KOD : HF34
HARGA : RM20
KOD : HF35
HARGA : RM20
KOD : HF36
HARGA : RM28
KOD : HF37
HARGA : RM28
KOD : HF38
HARGA : RM28
KOD : HF39
HARGA : RM16
KOD : HF40
HARGA : RM55
KOD : HF41
HARGA : RM30
KOD : HF42
HARGA : RM15
KOD : HF43
HARGA : RM35
KOD : HF44
HARGA : RM40
KOD : HF45
HARGA : RM15
KOD : 46
HARGA : RM28
KOD : HF47
HARGA : RM30
KOD : HF48
HARGA : RM45
KOD : HF49
HARGA : RM42
KOD : HF50
HARGA : RM42
KOD : HF51
HARGA : RM55
KOD : HF52
HARGA : RM25
KOD : HF53
HARGA : RM15
KOD : HF54
HARGA : RM15
KOD : HF55
HARGA : RM15
KOD : HF56
HARGA : RM15
KOD : HF57
HARGA : RM25
KOD : HF58
HARGA : RM20
KOD : HF59
HARGA : RM20
KOD : HF60
HARGA : RM20
KOD : HF61
HARGA : RM20
KOD : HF62
HARGA : RM38
KOD : HF63
HARGA : RM20
KOD : HF64
HARGA : RM20
KOD : HF65
HARGA : RM20
KOD : HF66
HARGA : RM35
UNTUK AWNING TUDUNG
KOD : HF67
HARGA : RM30
UNTUK AWNING TUDUNG
KOD : HF68
HARGA : RM35
KOD : HF69
HARGA : RM45
KOD : HF70
HARGA : RM45
KOD : HF71
HARGA : RM30
KOD : HF72
HARGA : RM45
KOD : HF73
HARGA : RM45
KOD : HF74
HARGA :RM30
UNTUK LEHER BAJU
KOD : HF75
HARGA : RM30
UNTUK LEHER BAJU
KOD : HF76
HARGA: RM35
UNTUK LEHER BAJU
KOD : HF77
HARGA : RM40
KOD : HF78
HARGA : RM40
__________________________________
Sebenarnye ada lagi design untuk batu @ hot fix ni tapi sebelum tu ayu nak kenalkan dibawah ni adalah batu swarovski crystal.Batu ni dari korea dan sangat cantik.Terdapat pelbagai pilihan warna untuk anda pilih tau.Kegunaannya kalau anda x nak lekat design2 di atas anda bolehla lekatkan batu ni satu persatu disusun di atas awning atau sebagainya.Confirm cantik sebab tudung raya ayu pun lekat batu ni.Semua pakat tegur kenapa nampak lain je dari tudung yang beli siap..Haa ni lah jawapannya.Untuk sehelai tudung awning min batu ini 15 biji.disusun di hadapan awning.

Harga hot fix : Min. 20 biji RM38 Boleh pilih warna di atas.
Anda boleh pilih dan ayu akan tampal terus di atas tudung anda.
Hot fix
Pelbagai pilihan warna hot fix
Pelbagai pilihan warna hot fix
Batu @ hot fix yang terdapat di kedai.
Anda boleh pilih yang mana berkenan di hati
Banyak...Macam2 corak ada.
KOD : HF79
HARGA : RM55
KOD :HF80
HARGA : RM20
KOD : HF81
HARGA : RM25
KOD : HF82
HARGA : RM30

KOD : HF83
HARGA : RM25
KOD : HF84
HARGA : RM20
KOD :HF85
HARGA : RM20
KOD : HF86
HARGA : RM35
KOD : HF87
HARGA : RM35
KOD : HF88
HARGA : RM45
KOD : HF89
HARGA : RM45
KOD : HF90
HARGA : RM45
KOD : HF91
HARGA : RM45
KOD : HF92
HARGA : RM48
KOD : HF93
HARGA : RM45
KOD :HF94
HARGA : RM45
KOD : HF95
HARGA : RM30

Jadi ape tunggu lagi..Oderla sekarang ye.Kalau korang nak baju korang ditampal batu @ hot fix ni korang bolehla pos baju korang dekat pihak S.A.C.
Pihak kami akan membuat yang trbaik untuk anda.
Cara-cara membeli :
1. Pilih warna tudung yang berkenan di hati.
2. Pilih batu @ hot fix yang anda inginkan.
3. Isi oder form dan submit.
Sebarang pertanyaan bolehla hubungi/sms ayu 017-3648354
Anda juga boleh membeli batu @ hot fix sahaja.

Tutorial :

 
Designed with love by FaqihahHusni. Copyright by Shawl@AyuCinta - 2012